Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Aκόμη και στο χάος υπάρχει ένας σκοπός

απόσπασμα από το βιβλίο "Τελετουργίες αγάπης" 

Η ζωή συνεχίστηκε πάνω στην Γη. Αλλά δεν ήταν η ζωή όπως προηγουμένως.  Ο μεγάλος πολιτισμός των Vedruss*, οι παραδόσεις του, οι τελετουργίες και η κουλτούρα του, που υπήρξαν για χιλιάδες χρόνια, αντικαταστήθηκαν από μια χαοτική τάξη ανθρώπινης κοινωνίας. Στην χώρα μας η περίοδος της δουλείας άρχισε όταν δημιουργήθηκαν τα πριγκιπάτα της Ρωσίας και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

«Όμως ο πολιτισμός των Vedruss δεν καταστράφηκε νωρίτερα σε άλλες περιοχές της Γης; Σε θυμάμαι Αναστασία να λες ότι ο τρόπος ζωής των Vedruss, επικρατούσε μεταξύ των λαών που σήμερα είναι γνωστοί σαν Γερμανοί, Άγγλοι, Πολωνοί  και αυτοί που κατοικούν σε βαλτικές χώρες.»

«Αν το δεις πιο στενά Vladimir θα δεις ότι όλοι μοιάζουν ο ένας με τον άλλον στην εξωτερική εμφάνιση και αυτό παρά το γεγονός ότι περισσότερο από δυο χιλιετίες υπήρξε αρκετή ανάμειξη με τους λαούς της Ασίας.»

            «Όμως γιατί τα πράγματα κύλησαν έτσι Αναστασία; Είπες ότι ήταν ένας μεγάλος πολιτισμός και μία μεγάλη κουλτούρα και εντούτοις σε ένα ανοιγοκλείσιμο του ματιού  αυτός ο πολιτισμός καταστράφηκε από ξίφη, φωτιά και βέλη.» 

«Δεν καταστράφηκε, Vladimir ακόμα. Αυτή η λέξη πραγματικά δεν ταιριάζει εφόσον υπάρχουν εννέα άνθρωποι πάνω στην γη που προσπαθούν για μια συνειδητή επίγνωση της θεϊκής γήινης ύπαρξης. Ο πολιτισμός των Vedruss είναι ζωντανός. Όμως τώρα πάνω απ’ όλα υπάρχουν περισσότεροι από εννέα. Είναι εκατοντάδες και χιλιάδες που βρίσκουν την αλήθεια μέσα τους και αλλάζουν τον τρόπο ζωής, σε βάθος. Σύντομα ο αριθμός αυτός θα γίνει εκατομμύρια, αλλά προς το παρόν αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες θα αναζητήσουν μια απάντηση στον γρίφο που βρίσκεται μέσα τους, για μια αντίληψη για το πώς έγινε η καταστροφή.»

«Όμως τι θα γίνει άμα δεν καταλάβουν; Στην σελίδα μας, στο internet,  προσπαθούν εδώ και πολλά χρόνια να βρουν το ειδικό λάθος που επέτρεψε η ανθρωπότητα να διεισδύσει στην περίοδο των σκεπτομορφών. Υπάρχει ένα forum συζήτησης εκεί γνωστό ως ‘Το λάθος της περιόδου σκεπτομορφών» όμως μέχρι τώρα κανένας δεν κατάφερε να πει τι μπορεί να είναι αυτό το λάθος. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές, όμως δεν υπάρχει μια γενική απάντηση και μπορεί να μην βρεθεί ούτε στα επόμενα χίλια χρόνια. Ίσως κανένας να μην μπορέσει να καθορίσει το λάθος.»

«Όχι θα το βρουν. Ίσως σε μία μέρα ίσως σε πέντε δέκα χρόνια. Θα βρουν την απάντηση.»
«Πως μπορείς να είσαι τόσο βέβαιη;»

«Σκέψου  Βλαντίμιρ, ότι πριν μόνο λίγο καιρό οι άνθρωποι δεν μιλούσαν καθόλου για αυτό το θέμα. Και ούτε καν υπήρχε οποιαδήποτε προσπάθεια να σκεφτούν κατά μήκος αυτών των γραμμών. Τώρα, εσύ ο ίδιος μου λες ότι πολύς κόσμος προσπαθεί να λύσει το  μυστήριο. Η σκέψη έχει ξεκινήσει ακριβώς όπως βρίσκει το δρόμο του προς το φώς ένα φύτρο του σπόρου. Ίσως να το βρει κάποτε. Η ανθρωπότητα σήμερα, κυρίως, νοιάζεται για την ρουτίνα της καθημερινότητας.» 

«Οι παππούδες σου και εσύ έχετε την ευκαιρία να κάνετε περισσότερες σκέψεις σε βάθος. Εκτός τούτου, έχεις πρόσβαση σε μία τεράστια ποσότητα πληροφοριών για το παρελθόν, και γι’ αυτό, φυσικά, έχεις την δική σου άποψη για πράγματα. Γιατί να μην την μοιραστούμε; Τουλάχιστον δώσε στους ανθρώπους μία νύξη.»

«Με άλλα λόγια Βλαντίμιρ, μου ζητάς να διακόψω την πορεία της σκέψης των ανθρώπων;» 

«Γιατί όμως πρέπει εγώ να θέλω να την διακόψεις; Γιατί μία απλή νύξη να έχει ένα τέτοιο αποτέλεσμα;»

«Εάν ο καθένας που προσπαθεί να βρει λύση σήμερα στην σκέψη του, πάρει την νύξη σαν ευαγγελική αλήθεια, η σκέψη του θα σταματήσει να δουλεύει αμέσως. Τότε θα αναμένουν περισσότερες νύξεις, και μπορείς να είσαι σίγουρος ότι οι νύξεις θα έρθουν – θα έρθουν πάνω τους σαν βροχή.» 

«Ακριβώς αυτό είναι που συμβαίνει αυτή την στιγμή. Οι άνθρωποι παίρνουν συμβουλές από εδώ και από εκεί για το τί είναι υγιεινό να τρώνε και τι να πίνουν, πώς να ντύνονται, πώς να ξεκουράζονται καλύτερα, πώς να ζουν και πώς να ερευνήσουν για τον θεό. Και πιο είναι το αποτέλεσμα; Η ζωή σταδιακά γίνεται χειρότερη. Ο Θεός δημιούργησε την Τάξη του Σύμπαντος με την σκέψη Του και έδωσε την σκέψη σαν δώρο στον άνθρωπο. Όμως κάποιοι συνεχώς προσπαθούν να την σταματήσουν

«Μήπως αυτό σημαίνει ότι γνωρίζεις την απάντηση αλλά δεν θέλεις να μιλήσεις για αυτό;»

«Δεν την γνωρίζω αλλά μπορώ να την υποθέσω.»

«Λοιπόν σε τι συμπέρασμα έχεις καταλήξει;»

«Ίσως μία περίοδος χάους χρειαζόταν, περίοδος λαθών, ούτως ώστε η ανθρωπότητα να μπορεί να το εντοπίσει πλήρως και να μην το επαναλάβει στο μέλλον. Παρόμοια φαινόμενα έγιναν στην ιστορία όταν η ανθρωπότητα ήταν στην αρχή μιας μεγάλης ανακάλυψης – μιας ανακάλυψης παγκοσμίων διαστάσεων.»

____________________
το βιβλίο "Τελετουργίες Αγάπης" είναι από τη σειρά "Αναστασία της Σιβηρίας και οι Κέδροι που κουδουνίζουν" του Βλαντιμίρ Μεγκρέ - το απόσπασμα παρατίθεται με την άδεια του κύπριου εκδότη Γ. Ψυχή

*αναφέρεται στον πολιτισμό των ανθρώπων που γνώριζαν και ζούσαν με την Αλήθεια, το βεδικό πολιτισμό που αναπτύχθηκε πάνω στη Γη...

Ανοιχτή Πρόσκληση στη ΣΥΝ-Δημιουργία!


Σας προσκαλούμε να συμμετέχεται στην κοινωνία των Συνειδητών Δημιουργών "Creating our Reality"

http://creatingrealities.ning.com/

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη!